NS Novelties Desire Lucent

18512

Productafmeting:
16.7 x 4.3 x 2.8
Inbrengbare lengte:
16.7
Vibrerend:
Ja
Vibratie standen:
7
Verschillende snelheden:
3
Waterbestendigheid:
IPX6 Waterdicht
Materiaal:
Silicone
Oplaadbaar:
Ja
Batterijen:
Lithium Ion
Gebruikstijd in minuten:
60
Laadtijd in minuten:
90

NS Novelties Desire Lucent

18512

Dompel jezelf onder in de sensuele wereld van Lucent van Desire, waar grenzeloos genot op je wacht. Deze veelzijdige staaf belooft zowel zacht anaal genot als voortreffelijke vaginale voldoening. Zijn flexibele vorm past perfect bij jouw behoeften en biedt een scala aan snelheden en functies die eenvoudig kunnen worden bediend met de ingebouwde vingerring.

Of je nu wilt geven of ontvangen, Lucent vervult je diepste verlangens. Met 3 instelbare snelheden en 7 spannende functies heb je de macht om je genot onder de knie te krijgen en er volop van te genieten. Ontdek de top van verlangen met Lucent van Desire.

Adviesprijs:
€ 41,99
Merk:
Label:
Desire
Geselecteerde kleur:
Brandname NL - Merknaam
NS Novelties
Label NL
Desire
Over het merk
NS Novelties is een van de meest bekende merken in de wereld van volwassen nieuwigheden. Het bedrijf produceert al jarenlang kwaliteitsplezierproviders en weet echt waar liefhebbers van houden! Met veel collecties om uit te kiezen, heeft NS Novelties iets voor elke voorkeur, geslacht en instapniveau. Het merk houdt altijd de nieuwste trends bij, geeft regelmatig nieuwe items uit en breidt het toch al fantastische assortiment voortdurend uit. Als je eigentijds speelgoed, kwaliteit en plezier wilt: NS Novelties is jouw match.
Barcode
KleurMaatEAN barcode
Black_657447107337
Blue_657447107344
SKU
BLACK - Black18512BLACK_
BLUE - Blue18512BLUE_