NS Novelties Fantasia Phoenix

18572

Productafmeting:
192 x 80 x 80
Inbrengbare lengte:
192
Materiaal:
TPE

NS Novelties Fantasia Phoenix

18572

Fantasia presenteert een prachtige reeks speeltjes die zorgvuldig zijn gemaakt om weelderige en prikkelende ervaringen te bieden. Met hun flexibele ontwerp, hoogwaardige kenmerken en visueel betoverende esthetiek, herdefiniëren deze speeltjes luxe genot. Verkrijgbaar in een caleidoscoop van betoverende kleuren, uitnodigende vormen en uiteenlopende maten, belooft elk stuk een unieke reis van sensatie. Of je nu een kenner bent of een beginner, de speeltjes van Fantasia voldoen aan alle voorkeuren. Hun compatibiliteit met alle glijmiddelen garandeert naadloos genot.

Verwen jezelf in de wereld van weelderig genot met Fantasia. De samensmelting van vorm en functie in deze speeltjes nodigt uit tot exploratie en opwinding, waardoor ze meer zijn dan alleen speeltjes - het zijn een uitnodiging naar een rijk van luxe sensaties.

Adviesprijs:
€ 40,99
Merk:
Label:
Fantasia
Geselecteerde kleur:
Brandname NL - Merknaam
NS Novelties
Label NL
Fantasia
Over het merk
NS Novelties is een van de meest bekende merken in de wereld van volwassen nieuwigheden. Het bedrijf produceert al jarenlang kwaliteitsplezierproviders en weet echt waar liefhebbers van houden! Met veel collecties om uit te kiezen, heeft NS Novelties iets voor elke voorkeur, geslacht en instapniveau. Het merk houdt altijd de nieuwste trends bij, geeft regelmatig nieuwe items uit en breidt het toch al fantastische assortiment voortdurend uit. Als je eigentijds speelgoed, kwaliteit en plezier wilt: NS Novelties is jouw match.
Barcode
KleurMaatEAN barcode
Pink_657447107580
Green_657447107573
SKU
PINK - Pink18572PINK_
GREEN - Green18572GREEN_