NS Novelties Royals Regent

18053

Productafmeting:
19.3 x 3.8 x 6.6
Inbrengbare lengte:
19.3
Vibrerend:
Ja
Vibratie standen:
7
Verschillende snelheden:
3
Waterbestendigheid:
IPX7 Waterdicht
Materiaal:
Silicone | ABS Plastic
Oplaadbaar:
Ja
Batterijen:
Lithium Ion
Gebruikstijd in minuten:
60
Laadtijd in minuten:
120

NS Novelties Royals Regent

18053

Verwen jezelf met weelderige genoegens uit de Royals-collectie van NS Novelties. Ontdek "Een koninklijk genot" in de vorm van exquise vibrators, versierd met een luxueuze, glinsterende siliconen coating die je zintuigen prikkelt.

Met verschillende snelheden en een reeks explosieve functies bieden deze weelderige speeltjes ongeëvenaarde bevrediging. Oplaadbaar voor eindeloos genot en ontworpen om compatibel te zijn met alle smeermiddelen, garandeert de Royals-collectie dat je verlangens worden vervuld met weelderige elegantie. Til je intieme momenten naar een vorstelijk niveau met sensaties die het plezier herdefiniëren en je betoveren met het toppunt van verfijning en voldoening.

Adviesprijs:
€ 78,99
Merk:
Label:
Royals
Geselecteerde kleur:
Brandname NL - Merknaam
NS Novelties
Label NL
Royals
Over het merk
NS Novelties is een van de meest bekende merken in de wereld van volwassen nieuwigheden. Het bedrijf produceert al jarenlang kwaliteitsplezierproviders en weet echt waar liefhebbers van houden! Met veel collecties om uit te kiezen, heeft NS Novelties iets voor elke voorkeur, geslacht en instapniveau. Het merk houdt altijd de nieuwste trends bij, geeft regelmatig nieuwe items uit en breidt het toch al fantastische assortiment voortdurend uit. Als je eigentijds speelgoed, kwaliteit en plezier wilt: NS Novelties is jouw match.
Barcode
KleurMaatEAN barcode
Green_657447107160
SKU
GREEN - Green18053GREEN_