Oninder Rio Vibrating Anal Plug + App

54903

Totale lengte:
11 cm
Diameter:
4.5 cm
Inbrengbare lengte:
7 cm
Vibrerend:
Ja
Waterbestendigheid:
IPX7 Waterdicht
Materiaal:
Silicone
Oplaadbaar:
Ja
Batterijen:
Lithium Ion
Inclusief batterijen:
Ja
Verbindt met smartphone:
Ja

Oninder Rio Vibrating Anal Plug + App

54903

Ervaar intense hoogtepunten met de luxueuze ONINDER RIO VIBRATING ANAL PLUG. Vervaardigd uit hoogwaardig, lichaamsvriendelijk silicone, zorgt het anatomisch perfecte ontwerp voor maximaal genot. De stabiliserende basis en gebogen contour maken het moeiteloos bereiken van het perfecte plezierpunt.

Deze anaal vibrator met app-besturing biedt een verstelbare pasvorm voor gepersonaliseerde stimulatie. Met fluisterstille werking kun je krachtige vibraties discreet overal en altijd ervaren. Of het nu thuis is of in het openbaar, de ONINDER ANAL PLUG zorgt voor een sensationele ervaring. Bovendien is hij waterdicht en oplaadbaar voor extra gemak. Verhoog je genot met 's werelds beste app-bestuurde anaal vibrator - maak kennis met de ONINDER ANAL PLUG.

Adviesprijs:
€ 89,90
Merk:
Geselecteerde kleur:
Brandname NL - Merknaam
Oninder
Over het merk
Ontdek ware liefde of versterk het vertrouwen als stel met ONINDER Toys. Het is een app die gebruikers wereldwijd verbindt voor vriendschappen, het uitbreiden van netwerken en het vinden van potentiële partners. Oorspronkelijk bedoeld voor de Europese markt, is het nu wereldwijd beschikbaar, inclusief Latijns-Amerika, met plannen voor Azië. ONINDER biedt zowel speelse interacties als kansen voor diepere verbindingen, en voorziet in verschillende behoeften op het gebied van relaties.
Barcode
KleurMaatEAN barcode
Black_8435565937683
SKU
BLACK - Black54903BLACK_