Pipedream PDX Extreme Wet Pussies - Luscious Lips

23100

Productafmeting:
17 x 7 x 7.5 cm
Totale lengte:
14 cm
Inbrengbare lengte:
12.5 cm
Materiaal:
TPE

Pipedream PDX Extreme Wet Pussies - Luscious Lips

23100

Geen glijmiddel nodig—voeg gewoon water toe!

Je bent op de juiste plaats klaargekomen, want deze stroker is druipnat van opwinding! Bereid je voor op een onvergetelijke strelingssessie wanneer je je lul diep in de Wet Pussies Luscious Lips stroker steekt. Het is zelfsmerend, wat betekent dat er alleen een beetje water voor nodig is, en deze Luscious Lips veranderen in een plezierzone van glibberig orgastisch plezier! Gemaakt met ons bekroonde Fanta Flesh-materiaal en ontworpen met superrealistische details, je kunt er zeker van zijn dat deze zelfsmerende stroker er BETER uitziet en aanvoelt dan het echte werk! Dus stop met dromen over druipnatte poesjes en begin vandaag nog met creamen!

Adviesprijs:
€ 20,00
Merk:
Label:
PDX Extreme
Geselecteerde kleur:
Ingredienten
SKIN - Light skin toneHeavy White mineral oil, Copolymer based on styrene and ethylene/butylene, Copolymer based on hydrogenated styrene isoprene butadiene, Colorants, Natural talc
Brandname NL - Merknaam
Pipedream
Label NL
PDX Extreme
Over het merk
In de afgelopen 20 jaar heeft Pipedream een aantal van de best verkopende erotische producten op de markt gebracht. Onder deze producten zijn levensechte toys maar ook een uitgebreide collectie van fetish gear.
Barcode
KleurMaatEAN barcode
Light skin tone_603912774351
Caramel skin tone_603912774450
SKU
SKIN - Light skin tone23100SKIN_
CARAMEL - Caramel skin tone23100CARAMEL_